Vampire Ladies
Очаквайте
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 4 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 4 Гости

Нула

Най-много потребители онлайн: 123, на Вто Юли 14, 2015 12:56 am
Latest topics
БГ Фен преводи:


Посещаемост на форума

Интервю с Джули Плек с много СПОЙЛЕРИ

Go down

Интервю с Джули Плек с много СПОЙЛЕРИ

Писане by Veiled Innocense on Пон Фев 17, 2014 3:12 amДруг древен ще се появи от пръстта.
След един епизод на противодействие на много силови важни играчи в Ню Орлиънс, Софи Девъро се поддаде на най-новия антагонист, нейната собствена племенничка Моник Девъро. А Софи не бе и единствената мишена в епизод 13. В края на епизода Моник и новата банда луди вещици успяха да отвлекат Клаус и Ребека като им поставиха капан извън Френския квартал.Е, Софи наистина ли вече я няма? И затворът на Ребека и Клаус ще доведе ли до разкриването на най-голямата дълбока тайна на предателство между тях? А Илайджа и новодошлия Джаксън? Кой ще успее да се пребори за Хейли? TVGuide.com, заедно с малка група от репортери, получи отговор на тези въпроси от изпълнителния продуцент Джули Плек.Софи наистина ли е мъртва?
Джули Плек: Оказва се, че да. В този случай вещиците са отмъстили на невярващ и не мисля, че има големи надежди за нея да се възстанови, имайки предвид това, че вече не се нуждаем от друга вещерска намеса за втори шанс за живот. Така че това може да бъде краят за госпожица Софи.Смъртта й винаги ли е била планувана?
Плек: Знаехме, че трябва да има ужасно и отвратително последствие за Софи, заради опитите й да прави вещерска революция. Тя продължи да приближава към стената, въпреки че никога не е вярвала в случващото се, дори не повярва в себе си като лидер на тази група. Когато осъзнахме, че крайната последица от това би било смъртта, ние взехме решение и поехме към този развой на случващото се.Къде ще са Клаус и Ребека, след като сериалът се завърне след кратката пауза?
Плек: Следващия епизод наистина е лудост. Отиваме извън Квартала и Ребека и Клаус са хванати в ужасяващ, страховит капан в един побъркан санаториум в края на деня. Ще научим защо отмъщението на Женевив е насочено срещу Ребека и тя ще накара Беки наистина да страда, възможно най-много. Древното семейство определено е под атака и тази част ще ни покаже, че вещиците имат мисия и определено тя е лично насочена срещу нашето любимо семейство Майкълсън. Те успяват да достигнат успех след като разделят семейството, а по-рано сме виждали и резултата от разделението им… ще има вечни последствия от случващото се за Древните.Моник ли е следващият голям злодей?
Плек: Мисля, че трябва да гледате на нея и като на жертва и като на злодей. Тя беше в това неопределено състояние, свързващата частица между предците си, които определено са гневни и много непоколебими във вярата си, собствените си способности и народа си. Така, че или тя е фанатик, продукт на собствената си природа или е леко смахната. А може би е малко и от двете.Кога ще видим Джаксън отново?
Плек: Няма да има друго пълнолуние в следващите няколко епизода, но това е първият ни привкус на върколашки срещи и с малко късмет и рейтинги в наша полза ще можем да разгърнем и покажем страхотна история с него.Новата мисия на Хейли да спаси семейството си от проклятието ще я отведе ли в разгара на войната?
Плек: Това ще бъде движещо за нея и историята й в сериала. Даде обещание на този човек и имаше връзка с хора, които едва познава, но в крайна сметка те имат кръвната линия, от която тя произхожда. Така, че Хейли е решена да ги освободи от проклятието, за да разбере въпросите, които винаги са я вълнували: „Кое е моето истинско семейство? Къде трябва да съм?” Привличането й към Илайджа е много съблазнително, но и забранено. Така, че тя ще реши дали да остане в Френския квартал или да се присъедини към клана си в блатата.Как ще се почувства Илайджа след като разбере, че Джаксън е „сродната душа“ на Хейли?
Плек: Не мисля, че ще бъде много щастлив от това. Имаме още няколко епизода преди да се върнем на сюжета с върколаците, но тази идея за вниманието, което тя отделя за тях и чувствата й към семейството и принадлежността с тях я отдалечават от Древното семейство и това е тежко за Илайджа. Той трудно ще се справи. В крайна сметка, ако той има възможност да застане лице в лице с Джаксън ще звучи може би като: „Почакай малко, аз не съм сигурен, че ми харесва този човек.“Има ли надежда за пастор Кийрън?
Плек: Нямаме добри новини. Видяхме какво се случи с Шон, неговия племенник в миналото, така че няма да е лесно за пастора да преодолее магията и тъмнината и всичко, което е работа на вещиците, така че ще се продължите да се чудите кое е обратимо и кое не.Дали Ками като човек ще се превърне в герой, също като Мат от „Дневниците на вампира“?Плек: Ние продължаваме да изграждаме образа на Ками, по свой начин, предложихме й място в цялата ситуация и дали ще го заеме или не зависи изцяло от нея. Тези човешки герои са толкова забавни. Звучат като: „Просто започнете, отидете до Топека!“ Но от друга страна, тя е ярък герой, умна е и разбира хората и това успява да запази нейната човешка природа, така че ще бъде наистина забавно да се проучи тази възможност за нея, когато и продължим историята й и видим какво ще направи.Следват ли големи ретроспекции в оставащите епизоди?
Плек: Има много голяма история за разказване за случващото се през 1919 година. След края на Олимпийските игри, ще се завърнем и определено ще получите привкус в края на епидемията от грип върлуващ в Ню Орлиънс през 1919 година. В този епизод показваме какво се случва през този период и ще видим дали Майкъл – бащата на древното семейство – „получава послание“ от някой, който го търси във Френския квартал.Говорейки за 1919 ще видим ли защо Ребека напуска града с Клаус?
Плек: Не съм видяла редакцията все още, но в сценария виждаме сцената, в която роднините решават да избягат.Какъв е следващия ход на Марсел?
Плек: Най-голямата слабост на Марсел е любовта му към Ребека през вековете и тайната, която пазят двамата. Така, че в следващите епизоди ще навлезем в историята, където тази тайна е на път да експлодира и в крайна сметка, следващия ход на Марсел ще бъде продиктуван от нея.Клаус ще разбере ли някога тяхната тайна?
Плек: От самото начало искахме да покажем, че Марсел е извършил вероятно най-голямото предателство срещу Клаус, някога през годините и след това да разберете, че в крайна сметка не е бил само Марсел, а и Ребека. В историята им през годините има толкова много любов и омраза и все още продължават да се застъпват един за друг след толкова векове. Всички искахме да видим как той ще реагира на това. Има семейна вражда и тя ще разруши това семейство. Ще бъде наистина трудно да се справят с това.Коя ще е основната движеща сила във втората част на сезона?
Плек: На първо място – последствията от Жътвата. Влязлото в сила отмъщение на тези вещици. Разпадането на Древното семейство като резултат от това, неговото възстановяването и града, след ефектът „домино“ от действията на вещиците. И разбира се идващото бебе!

Източинк : theoriginalsbg.eu


_________________

aka MoonbeaM
avatar
Veiled Innocense
Admin
Admin

Female Дата на регистрация : 11.03.2011
Живея в : Мой собствен свят...

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото

- Similar topics

 
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите